Desfundari

Servicii desfundare canalizare, tevi, WC, chiuvete

Cada, chiuveta sau tevile din casa iti dau batai de cap datorita reziduurilor depuse in timp? Suntem specializati în curățirea impecabila a canalizarilor, tevilor pentru a asigura scurgerea potrivita și a evita situatiile neplacute. Folosim echipamente de ultima generație demne pentru un mediu de lucru curat și sanatos, totul doar la standarde inalte.

Desfundare tevi

De cele mai multe ori depunerile de reziduuri ingreunează scurgerea corecta a deseurilor, iar cea mai buna si sigura solutie este sa apelați la tehnicienii nostri pentru a remedia problema intr-un timp foarte scurt evitand situatiile neplacute. Cu o vasta experiență în acest domeniu, putem diagnostica rapid și cu usurinta orice problema intampinata atunci cand vine vorba de conducte infundate.Conductele de la baie și bucatarie sunt predispuse in permanenta depunerilor care in timp afecteaza rezistenta instalatiiei si este necesar sa preveniti aceasta problema apeland la curatirea tevilor in mod periodic.

Desfundarea conductelor de la baie si bucătărie se face în mod normal cu un sarpe din metal, special conceput pentru astfel de situatii. De reținut este faptul ca pentru a avea rezultatele dorite, acesta trebuie să aiba lungimea si diametrul potrivite pentru a evita o posibila fisură a conductei si aparitia unei inundații.

Echipa noastra garanteaza identificarea problemei si remedierea acesteia intr-un timp foarte scurt.In cazul in care problema persista, există și posibilitatea ca defectiunea să fie din cauza instalatiei, ceea ce inseamna ca in funcție de vechimea conductelor, orice reparatie nu este garantata. Rezolvarea consta in inlocuirea zonei afectate sau inlocuirea completa a tevilor pentru rezultate pe termen lung.

Desfundare WC

Obervi ca apa din wc nu se mai scurge la fel de repede? Este timpul sa apelezi la o echipa specializata pentru a remedia problema. Procesul de desfundare a wc-ului este unul mai complicat fața de cel al conductelor. Acesta implica demontarea vasului de wc și schimbarea racordului de evacuare, care nu mai poate fi refolosit din motive de siguranta.Astfel, și aici, sunt nenumarate cazuri de la care poate aparea infundarea bazinului.Echipa noastra specializata in desfundarea canalizarilor, conductelor sau a wc-urilor dispune de aparatura de ultima generatie pentru a remedia orice problema pe care o intampinati.

Wc, tevi, canalizare infundata?

Cele mai neplacute situatii cu care te poti confrunta sunt acelea in care tevile s-au infundat, iar apa nu se mai scurge cum trebuie.De cele mai multe ori ne lovim de astfel de probleme si dorim remedierea imediata. De aceea echipa noastra specializată iti sta la dispozitie pentru a repara in cel mai scurt timp orice problema pe care o intampinati atunci cand vine vorba de conducte, canalizari sau wc-uri infundate.
Noi iti venim in ajutor în cel mai scurt timp .

Asiguram desfundarea scurgerilor din bucatarie

Depuneri de grasime? Resturi de mancare? Obiecte cazute in mod accidental pe scurgere? Toate aceste griji lasa-le pe seama noastra .
0766672901
Desfundarea vaselor de WC

Observi cum vasul w.c-ului se umple de apă atunci când ar trebui să se scurgă? Este primul semn că sifonul sau coloana principală sunt înfundate, iar tu nu trebuie sa ignori aceste semne pentru a evita situațiile neplăcute. Noi venim în ajutor, atunci când ai nevoie, cu cele mai performante aparate.
0766672901
Desfundam scurgerile din baie

Observi cum apa din cadă nu se mai scurge la fel de repede? Factorii care influențează în mod frecvent acest proces sunt resturile de săpun și păr acumulate în timp. Noi suntem familiarizați cu astfel de probleme și îți vom reda confortul în cel mai scurt timp.
0766672901

Suna in orice moment

Promitem ca ajungem in maxim o ora pentru a evita escaladarea pagubelor.

Preturi accesibile

Avem pretentia ca practicam cele mai mici preturi din Bucuresti. Verificati!

Fara costuri ascunse

Costurile pe care le vom estima la telefon vor reflecta descrierea dumneavoastra.

Suntem certificati

Lucrarile sunt garantate nu doar de experienta noastra ci si de faptul ca va vom oferi o garantie a lucrarii.

Desfundari

Efectuam lucrari de desfundare chiuveta, desfundari canalizare, desfundare tevi, curatare tevi scurgere, sifoane pardoseala, desfundare cada, desfundari cabina dus, desfundari coloane, desfundari wc. Utilizam echipamente non invazive, lucram rapid si curat. Apelati cu incredere la serviciile noastre. O deranj!

Instalator autorizat pentru desfundari chiuvete, desfundari sifoane, dusuri si wc-uri

Instalatiile sanitare se pot uneori infunda, dandu-va adevarate batai de cap. In astfel de momente experienta si priceperea unui specialist in desfundari chiuvete, desfundari wc-uri, dusuri si sifoane, este exact ceea ce va doriti! Solutiile chimice si improvizatiile pe care sunteti tentati sa le folositi in astfel de cazuri nu vor face decat sa agraveze problema dumneavoastra cauzand ulterior costuri ridicate pentru remediere si chiar necesitatea schimbarii unor instalatii.

Desfundarea chiuvetelor, a dusurilor si a scurgerilor necesita de multe ori demontarea unor obiecte sanitare, manevrarea lor cu grija si reinstalarea lor in cele mai bune conditii. Un instalator obisnuit gasit la mica publicitate va intampina reale dificultati in a repara instalatii moderne si obiecte sanitare complexe. Tocmai de aceea este indicat sa apelati la un profesionist in desfundari chiuvete, desfundari sifoane, wc-uri si dusuri !

Servicii desfundari chiuvete/desfundari wc-uri/desfundari dusuri/desfundari cazi de baie

Incercam zilnic sa evoluam, plasandu-ne in fata concurentei cu o gama completa de servicii desfundari chiuvete/ desfundari cazi / desfundari wc-uri, dusuri si sifoane.

Instalatorii nostri vor fi echipati in permanenta cu toate uneltele si echipamentele de care au nevoie pentru a remedia rapid orice problema aparuta in baia dumneavoastra. Nu trebuie sa va faceti griji si sa va pierdeti zile intregi asteptand ca instalatorul chemat sa apara. El va fi la dumneavoastra acasa intr-un timp record pregatit sa se apuce de treaba si sa va rezolve orice problema legata de:

Solicitați o estimare

Suntem mai mult decât bucuroși să oferim sfaturi cu privire la soluția cea mai potrivită pentru nevoile dumneavoastră, în funcție de nevoile dumneavoastră de instalatii.

Aveți nevoie de un instalator pentru a desfundări? Contactați-ne

WhatsApp chat
Call Now ButtonSuna acum