Coloane de apa

Coloane de apa pentru blocuri si locuinte individuale

Suna in orice moment

Promitem ca ajungem in maxim o ora pentru a evita escaladarea pagubelor.

Preturi accesibile

Avem pretentia ca practicam cele mai mici preturi din Bucuresti. Verificati!

Fara costuri ascunse

Costurile pe care le vom estima la telefon vor reflecta descrierea dumneavoastra.

Suntem certificati

Lucrarile sunt garantate nu doar de experienta noastra ci si de faptul ca va vom oferi o garantie a lucrarii.

Coloane apa

Coloane de apa

Efectuam lucrari de reparatie sau de schimbare a coloanelor de apa calda si rece. Utilizam echipamente non invazive, lucram rapid si curat. Apelati cu incredere la serviciile noastre. O deranj!

Coloane de apa pentru blocuri si locuinte individuale

Proprietarii de imobile si locuinte individuale trebuie sa cunoasca pericolul la care se pot expune in momentul inundarii subsolului unei cladiri sau a aparitiei unor scurgeri necontrolate ca urmare a defectarii unor coloane de apa. In astfel de situatii vor avea loc infiltratii care neremediate in timp util duc la aparitia igrasiei, mucegaiului, a mirosurilor neplacute si a diferitelor tipuri de paraziti (sobolani, tantari, purici, etc). Pentru a preveni si remedia astfel de situatii este necesara interventia unor specialisti in montaj si reparatii coloane de apa.

Oferim servicii complete de mentenanta, montaj coloane de apa si instalare coloane de apa atat pentru blocuri sau asociatii de proprietari cat si pentru persoanele individuale ce locuiesc in case sau vile.

Avantajele contractarii unui specialist in montaj coloane de apa

Prin natura lucrarii ce va trebui efectuata, o astfel de reparatie implica achizitionarea unor materiale de calitate, a unor masini si utilaje speciale si nevoia de personal calificat in montajul si instalarea de coloane de apa. Prin urmare si un cost destul de ridicat – iar din acest motiv este de preferat sa apelati la o firma serioasa, cu angajati profesionisti si o vasta experienta in domeniu.

Daca sunteti in cautarea unei astfel de firme, putem spune ca ati ajuns in locul potrivit! Instalator Bucuresti ofera tuturor clientilor sai servicii de instalare si montaj coloane de apa calda / coloane de apa rece la standarde profesionale, cu preturi competitive plus numeroase alte avantaje:


PESTE 10 ANI EXPERIENTA IN REPARATII SANITARE

Suntem o echipa tanara si vibranta cu peste 10 ani de experienta. Rezolvam orice problema sanitara aveti.

Reparatia instalatiilor sanitare presupune nu doar alegerea materialelor potrivite ci si solutia in sine. Luam in calcul principiile ergonomiei, eficientei si cel al costurilor cand vine vorba de remedierea situatiilor cu care va confruntati. Ne dam tot concursul pentru a va lasa locuintele in cei mai buni termeni cand vine vorba de riscul unei lucrari efectuate de noi. Apelati cu incredere si nu va vom dezamagi.

Pentru orice urgenta sanitara, apeleaza-ne cu incredere. Rezolvam eficient orice problema.

WhatsApp chat
Call Now ButtonSuna acum