Services

Rezolvam tot ce tine de instalatii electrice in Bucuresti

Suna in orice moment

Promitem ca ajungem in maxim o ora pentru a evita escaladarea pagubelor.

Preturi accesibile

Avem pretentia ca practicam cele mai mici preturi din Bucuresti. Verificati!

Fara costuri ascunse

Costurile pe care le vom estima la telefon vor reflecta descrierea dumneavoastra.

Suntem certificati

Lucrarile sunt garantate nu doar de experienta noastra ci si de faptul ca va vom oferi o garantie a lucrarii.

Instalatii Electrice

Efectuam lucrari de instalatii electrice. Utilizam echipamente non invazive, lucram rapid si curat. Apelati cu incredere la serviciile noastre. O deranj!

Instalatii electrice pentru blocuri si locuinte individuale

Oferim servicii complete de mentenanta, montaj instalatii electrice atat pentru blocuri sau asociatii de proprietari cat si pentru persoanele individuale ce locuiesc in case sau vile.

Avantajele contractarii unui electrician autorizat

Prin natura lucrarii ce va trebui efectuata, o astfel de reparatie implica achizitionarea unor materiale de calitate, a unor masini si utilaje speciale si nevoia de personal calificat in montajul instalatiilor electrice. Prin urmare si un cost destul de ridicat – iar din acest motiv este de preferat sa apelati la o firma serioasa, cu angajati profesionisti si o vasta experienta in domeniu.

Daca sunteti in cautarea unei astfel de firme, putem spune ca ati ajuns in locul potrivit! Instalator Bucuresti ofera tuturor clientilor sai servicii de instalatii electrice, cu preturi competitive plus numeroase alte avantaje.


PESTE 10 ANI EXPERIENTA IN INSTALATII ELECTRICE

Suntem o echipa tanara si vibranta cu peste 10 ani de experienta. Rezolvam orice problema electrica aveti.

Reparatia instalatiilor electrice presupune nu doar alegerea materialelor potrivite ci si solutia in sine. Luam in calcul principiile ergonomiei, eficientei si cel al costurilor cand vine vorba de remedierea situatiilor cu care va confruntati. Ne dam tot concursul pentru a va lasa locuintele in cei mai buni termeni cand vine vorba de riscul unei lucrari efectuate de noi. Apelati cu incredere si nu va vom dezamagi.

Pentru orice instaltii electrice, apeleaza-ne cu incredere. Rezolvam eficient orice problema.

PESTE 10 ANI EXPERIENTA IN INSTALATII ELECTRICE

  • electrician sector 1
  • electrician sector 2
  • electrician sector 3
  • electrician sector 4
  • electrician sector 5
  • electrician sector 6

INSPECTIE VIDEO CANALIZARE

Inspectia video a coloanelor de canalizare ajuta sa determinam starea conductelor invechite, determinând cauza înfundărilor repetate, funcționarea defectuoasă a canalizării, localizarea exfiltrațiilor etc.

inspectie video canalizare

Suntem la dispozitia dumneavoastra oricand aveti nevoie de inspectie video canalizare  sau de un instalator sanitar..

Aveti o situație de urgență legata de canalizare?

Sunati-ne 24/7 și un specialist in inspectie video canalizare se va deplasa catre dumneavoastra in maximum 1 ora.

Numai la noi puteti obține calitatea, experiența și serviciul dorit.

Ai nevoie urgent de inspectie video Canalizare?

Ajungem oriunde im maximum o ora! Echipa de instalatori specilizati in Inspectie video canalizare. Oferim servicii de Inspectie video canalizare Non Stop la preturi corecte. 0766 672 901

Servicii desfundare canalizare, tevi, WC, chiuvete

Cada, chiuveta sau tevile din casa iti dau batai de cap datorita reziduurilor depuse in timp? Suntem specializati în curățirea impecabila a canalizarilor, tevilor pentru a asigura scurgerea potrivita și a evita situatiile neplacute. Folosim echipamente de ultima generație demne pentru un mediu de lucru curat și sanatos, totul doar la standarde inalte.

Desfundare tevi

De cele mai multe ori depunerile de reziduuri ingreunează scurgerea corecta a deseurilor, iar cea mai buna si sigura solutie este sa apelați la tehnicienii nostri pentru a remedia problema intr-un timp foarte scurt evitand situatiile neplacute. Cu o vasta experiență în acest domeniu, putem diagnostica rapid și cu usurinta orice problema intampinata atunci cand vine vorba de conducte infundate.Conductele de la baie și bucatarie sunt predispuse in permanenta depunerilor care in timp afecteaza rezistenta instalatiiei si este necesar sa preveniti aceasta problema apeland la curatirea tevilor in mod periodic.

Desfundarea conductelor de la baie si bucătărie se face în mod normal cu un sarpe din metal, special conceput pentru astfel de situatii. De reținut este faptul ca pentru a avea rezultatele dorite, acesta trebuie să aiba lungimea si diametrul potrivite pentru a evita o posibila fisură a conductei si aparitia unei inundații.

Echipa noastra garanteaza identificarea problemei si remedierea acesteia intr-un timp foarte scurt.In cazul in care problema persista, există și posibilitatea ca defectiunea să fie din cauza instalatiei, ceea ce inseamna ca in funcție de vechimea conductelor, orice reparatie nu este garantata. Rezolvarea consta in inlocuirea zonei afectate sau inlocuirea completa a tevilor pentru rezultate pe termen lung.

Desfundare WC

Obervi ca apa din wc nu se mai scurge la fel de repede? Este timpul sa apelezi la o echipa specializata pentru a remedia problema. Procesul de desfundare a wc-ului este unul mai complicat fața de cel al conductelor. Acesta implica demontarea vasului de wc și schimbarea racordului de evacuare, care nu mai poate fi refolosit din motive de siguranta.Astfel, și aici, sunt nenumarate cazuri de la care poate aparea infundarea bazinului.Echipa noastra specializata in desfundarea canalizarilor, conductelor sau a wc-urilor dispune de aparatura de ultima generatie pentru a remedia orice problema pe care o intampinati.

Wc, tevi, canalizare infundata?

Cele mai neplacute situatii cu care te poti confrunta sunt acelea in care tevile s-au infundat, iar apa nu se mai scurge cum trebuie.De cele mai multe ori ne lovim de astfel de probleme si dorim remedierea imediata. De aceea echipa noastra specializată iti sta la dispozitie pentru a repara in cel mai scurt timp orice problema pe care o intampinati atunci cand vine vorba de conducte, canalizari sau wc-uri infundate.
Noi iti venim in ajutor în cel mai scurt timp .

Asiguram desfundarea scurgerilor din bucatarie

Depuneri de grasime? Resturi de mancare? Obiecte cazute in mod accidental pe scurgere? Toate aceste griji lasa-le pe seama noastra .
0766672901
Desfundarea vaselor de WC

Observi cum vasul w.c-ului se umple de apă atunci când ar trebui să se scurgă? Este primul semn că sifonul sau coloana principală sunt înfundate, iar tu nu trebuie sa ignori aceste semne pentru a evita situațiile neplăcute. Noi venim în ajutor, atunci când ai nevoie, cu cele mai performante aparate.
0766672901
Desfundam scurgerile din baie

Observi cum apa din cadă nu se mai scurge la fel de repede? Factorii care influențează în mod frecvent acest proces sunt resturile de săpun și păr acumulate în timp. Noi suntem familiarizați cu astfel de probleme și îți vom reda confortul în cel mai scurt timp.
0766672901

Suna in orice moment

Promitem ca ajungem in maxim o ora pentru a evita escaladarea pagubelor.

Preturi accesibile

Avem pretentia ca practicam cele mai mici preturi din Bucuresti. Verificati!

Fara costuri ascunse

Costurile pe care le vom estima la telefon vor reflecta descrierea dumneavoastra.

Suntem certificati

Lucrarile sunt garantate nu doar de experienta noastra ci si de faptul ca va vom oferi o garantie a lucrarii.

Desfundari

Efectuam lucrari de desfundare chiuveta, desfundari canalizare, desfundare tevi, curatare tevi scurgere, sifoane pardoseala, desfundare cada, desfundari cabina dus, desfundari coloane, desfundari wc. Utilizam echipamente non invazive, lucram rapid si curat. Apelati cu incredere la serviciile noastre. O deranj!

Instalator autorizat pentru desfundari chiuvete, desfundari sifoane, dusuri si wc-uri

Instalatiile sanitare se pot uneori infunda, dandu-va adevarate batai de cap. In astfel de momente experienta si priceperea unui specialist in desfundari chiuvete, desfundari wc-uri, dusuri si sifoane, este exact ceea ce va doriti! Solutiile chimice si improvizatiile pe care sunteti tentati sa le folositi in astfel de cazuri nu vor face decat sa agraveze problema dumneavoastra cauzand ulterior costuri ridicate pentru remediere si chiar necesitatea schimbarii unor instalatii.

Desfundarea chiuvetelor, a dusurilor si a scurgerilor necesita de multe ori demontarea unor obiecte sanitare, manevrarea lor cu grija si reinstalarea lor in cele mai bune conditii. Un instalator obisnuit gasit la mica publicitate va intampina reale dificultati in a repara instalatii moderne si obiecte sanitare complexe. Tocmai de aceea este indicat sa apelati la un profesionist in desfundari chiuvete, desfundari sifoane, wc-uri si dusuri !

Servicii desfundari chiuvete/desfundari wc-uri/desfundari dusuri/desfundari cazi de baie

Incercam zilnic sa evoluam, plasandu-ne in fata concurentei cu o gama completa de servicii desfundari chiuvete/ desfundari cazi / desfundari wc-uri, dusuri si sifoane.

Instalatorii nostri vor fi echipati in permanenta cu toate uneltele si echipamentele de care au nevoie pentru a remedia rapid orice problema aparuta in baia dumneavoastra. Nu trebuie sa va faceti griji si sa va pierdeti zile intregi asteptand ca instalatorul chemat sa apara. El va fi la dumneavoastra acasa intr-un timp record pregatit sa se apuce de treaba si sa va rezolve orice problema legata de:

Solicitați o estimare

Suntem mai mult decât bucuroși să oferim sfaturi cu privire la soluția cea mai potrivită pentru nevoile dumneavoastră, în funcție de nevoile dumneavoastră de instalatii.

Aveți nevoie de un instalator pentru a desfundări? Contactați-ne

Suna in orice moment

Promitem ca ajungem in maxim o ora pentru a evita escaladarea pagubelor.

Preturi accesibile

Avem pretentia ca practicam cele mai mici preturi din Bucuresti. Verificati!

Fara costuri ascunse

Costurile pe care le vom estima la telefon vor reflecta descrierea dumneavoastra.

Suntem certificati

Lucrarile sunt garantate nu doar de experienta noastra ci si de faptul ca va vom oferi o garantie a lucrarii.

Racordari obiecte sanitare intr-un mod profesionist

Aici, la Instalator Bucuresti ne straduim zilnic sa intelegem cat mai bine cerintele clientilor nostrii in materie de racordari masini de spalat rufe, masini de spalat vase, racordari boilere si hidrofoare. In consecinta vom veni de fiecare data in intampinarea dorintelor dumneavoastra cu o solutie personalizata, rapida si eficienta pentru a racorda masinile de care aveti nevoie in cel mai scurt timp cu putinta si fara a va provoca niciun fel de neajuns. Utilizam echipamente non invazive, lucram rapid si curat. Apelati cu incredere la serviciile noastre. O deranj!

Pentru racordari masini de spalat / racordari boilere si hidrofoare aveti nevoie de un profesionist !

De ce sa pierdeti timpul cautand pe internet solutii improvizate, sfaturi indoielnice sau mesteri nepriceputi ? Desi nu pare un lucru foarte dificil, si considerati ca l-ati putea face singur trebuie sa luati in considerare multitudinea de avantaje oferite de un serviciu profesionist de racordari masini de spalat / racordari hidrofoare si boilere!


PESTE 10 ANI EXPERIENTA IN REPARATII SANITARE

Reparatia instalatiilor sanitare presupune nu doar alegerea materialelor potrivite ci si solutia in sine. Luam in calcul principiile ergonomiei, eficientei si cel al costurilor cand vine vorba de remedierea situatiilor cu care va confruntati. Ne dam tot concursul pentru a va lasa locuintele in cei mai buni termeni cand vine vorba de riscul unei lucrari efectuate de noi. Apelati cu incredere si nu va vom dezamagi.

Pentru orice urgenta sanitara, apeleaza-ne cu incredere. Rezolvam eficient orice problema.

Suna in orice moment pentru montaj obiecte sanitare

Promitem ca ajungem in maxim o ora pentru a evita escaladarea pagubelor.

Preturi montaj obiecte sanitare accesibile

Avem pretentia ca practicam cele mai mici preturi din Bucuresti. Verificati!

Fara costuri ascunse

Costurile pe care le vom estima la telefon vor reflecta descrierea dumneavoastra.

Suntem certificati

Lucrarile sunt garantate nu doar de experienta noastra ci si de faptul ca va vom oferi o garantie a lucrarii.

Montaj obiecte sanitare

Montam chiuvete, baterii, calorifere, robineti, cabine dus si cazi. Apelati cu incredere la serviciile noastre. Utilizam echipamente non invazive, lucram rapid si curat. O deranj!

Specialisti in montaj obiecte sanitare, montaj cabine de dus, cazi si baterii

Tocmai v-ati mutat in noul apartament sau pur si simplu doriti o renovare completa a baii dumneavoastra? Indiferent de situatie, aveti nevoie de un profesionist specializat in montaj obiecte sanitare, cazi de baie, chiuvete si baterii! Doar un instalator calificat va sti sa realizeze montajul obiectelor dumneavoastra sanitare intr-un mod eficient, rapid si ferit de riscuri.

Ce servicii va ofera Instalator Bucuresti montaj obiecte sanitare?

 

Apeland la montaj obiecte sanitare specializat veti economisi timp si bani !

Instalatiile sanitare si montajul acestora pot parea destul de complicate pentru dumneavoastra, mai ales daca nu ati mai realizat pana in prezent vreo lucrare de acest gen. Veti pierde ore intregi cautand solutii pe internet si in cercul de prieteni sau veti cere parerea unui profesionist ? Desii ideea realizarii unui montaj obicete sanitare pe cont propriu poate parea tentanta, trebuie sa aveti intotdeauna in vedere riscurile si problemele ce pot aparea:

Contractarea unui specialist in montaj obiecte sanitare elimina din start toate aceste probleme iar dumneavoastra veti economisi timp si bani !

Aveți nevoie de un instalator sanitar urgent? Contactați-ne

Suna in orice moment

Promitem ca ajungem in maxim o ora pentru a evita escaladarea pagubelor.

Preturi accesibile

Avem pretentia ca practicam cele mai mici preturi din Bucuresti. Verificati!

Fara costuri ascunse

Costurile pe care le vom estima la telefon vor reflecta descrierea dumneavoastra.

Suntem certificati

Lucrarile sunt garantate nu doar de experienta noastra ci si de faptul ca va vom oferi o garantie a lucrarii.

Coloane apa

Coloane de apa

Efectuam lucrari de reparatie sau de schimbare a coloanelor de apa calda si rece. Utilizam echipamente non invazive, lucram rapid si curat. Apelati cu incredere la serviciile noastre. O deranj!

Coloane de apa pentru blocuri si locuinte individuale

Proprietarii de imobile si locuinte individuale trebuie sa cunoasca pericolul la care se pot expune in momentul inundarii subsolului unei cladiri sau a aparitiei unor scurgeri necontrolate ca urmare a defectarii unor coloane de apa. In astfel de situatii vor avea loc infiltratii care neremediate in timp util duc la aparitia igrasiei, mucegaiului, a mirosurilor neplacute si a diferitelor tipuri de paraziti (sobolani, tantari, purici, etc). Pentru a preveni si remedia astfel de situatii este necesara interventia unor specialisti in montaj si reparatii coloane de apa.

Oferim servicii complete de mentenanta, montaj coloane de apa si instalare coloane de apa atat pentru blocuri sau asociatii de proprietari cat si pentru persoanele individuale ce locuiesc in case sau vile.

Avantajele contractarii unui specialist in montaj coloane de apa

Prin natura lucrarii ce va trebui efectuata, o astfel de reparatie implica achizitionarea unor materiale de calitate, a unor masini si utilaje speciale si nevoia de personal calificat in montajul si instalarea de coloane de apa. Prin urmare si un cost destul de ridicat – iar din acest motiv este de preferat sa apelati la o firma serioasa, cu angajati profesionisti si o vasta experienta in domeniu.

Daca sunteti in cautarea unei astfel de firme, putem spune ca ati ajuns in locul potrivit! Instalator Bucuresti ofera tuturor clientilor sai servicii de instalare si montaj coloane de apa calda / coloane de apa rece la standarde profesionale, cu preturi competitive plus numeroase alte avantaje:


PESTE 10 ANI EXPERIENTA IN REPARATII SANITARE

Suntem o echipa tanara si vibranta cu peste 10 ani de experienta. Rezolvam orice problema sanitara aveti.

Reparatia instalatiilor sanitare presupune nu doar alegerea materialelor potrivite ci si solutia in sine. Luam in calcul principiile ergonomiei, eficientei si cel al costurilor cand vine vorba de remedierea situatiilor cu care va confruntati. Ne dam tot concursul pentru a va lasa locuintele in cei mai buni termeni cand vine vorba de riscul unei lucrari efectuate de noi. Apelati cu incredere si nu va vom dezamagi.

Pentru orice urgenta sanitara, apeleaza-ne cu incredere. Rezolvam eficient orice problema.

WhatsApp chat
Call Now ButtonSuna acum