Suna in orice moment

Promitem ca ajungem in maxim o ora pentru a evita escaladarea pagubelor.

Preturi accesibile

Avem pretentia ca practicam cele mai mici preturi din Bucuresti. Verificati!

Fara costuri ascunse

Costurile pe care le vom estima la telefon vor reflecta descrierea dumneavoastra.

Suntem certificati

Lucrarile sunt garantate nu doar de experienta noastra ci si de faptul ca va vom oferi o garantie a lucrarii.

Desfundari

Efectuam lucrari de desfundare chiuveta, desfundari canalizare, desfundare tevi, curatare tevi scurgere, sifoane pardoseala, desfundare cada, desfundari cabina dus, desfundari coloane, desfundari wc. Utilizam echipamente non invazive, lucram rapid si curat. Apelati cu incredere la serviciile noastre. O deranj!

Instalator autorizat pentru desfundari chiuvete, desfundari sifoane, dusuri si wc-uri

Instalatiile sanitare se pot uneori infunda, dandu-va adevarate batai de cap. In astfel de momente experienta si priceperea unui specialist in desfundari chiuvete, desfundari wc-uri, dusuri si sifoane, este exact ceea ce va doriti! Solutiile chimice si improvizatiile pe care sunteti tentati sa le folositi in astfel de cazuri nu vor face decat sa agraveze problema dumneavoastra cauzand ulterior costuri ridicate pentru remediere si chiar necesitatea schimbarii unor instalatii.

Desfundarea chiuvetelor, a dusurilor si a scurgerilor necesita de multe ori demontarea unor obiecte sanitare, manevrarea lor cu grija si reinstalarea lor in cele mai bune conditii. Un instalator obisnuit gasit la mica publicitate va intampina reale dificultati in a repara instalatii moderne si obiecte sanitare complexe. Tocmai de aceea este indicat sa apelati la un profesionist in desfundari chiuvete, desfundari sifoane, wc-uri si dusuri !

Servicii desfundari chiuvete/desfundari wc-uri/desfundari dusuri/desfundari cazi de baie

Incercam zilnic sa evoluam, plasandu-ne in fata concurentei cu o gama completa de servicii desfundari chiuvete/ desfundari cazi / desfundari wc-uri, dusuri si sifoane.

Instalatorii nostri vor fi echipati in permanenta cu toate uneltele si echipamentele de care au nevoie pentru a remedia rapid orice problema aparuta in baia dumneavoastra. Nu trebuie sa va faceti griji si sa va pierdeti zile intregi asteptand ca instalatorul chemat sa apara. El va fi la dumneavoastra acasa intr-un timp record pregatit sa se apuce de treaba si sa va rezolve orice problema legata de:

Solicitați o estimare

Suntem mai mult decât bucuroși să oferim sfaturi cu privire la soluția cea mai potrivită pentru nevoile dumneavoastră, în funcție de nevoile dumneavoastră de instalatii.

Aveți nevoie de un instalator pentru a desfundări? Contactați-ne

Suna acum
WhatsApp chat